Zoeken

‘Achter de schermen’!Wat betekent massage therapie eigenlijk voor mij zelf?

Als fanatiek sportster en lichaamsgerichte therapeut is het natuurlijk belangrijk om ook zorg te dragen voor mijn eigen lijf.


Persoonlijk vind ik de invloed van een goede massage reflecteren op veel gebieden. Voor sportieve activiteiten is het voornamelijk functioneel voor mijn spier en pees weefsel. Voor alledaagse bezigheden kan het voelen als ‘even uitzoomen’ uit de ratrace en in een diepere ontspanning komen, vol in verbinding en aandacht met mijn lichaam.


Verder heeft het nog een groot werk gebied op allerlei psychische vlakken.

Met de massage behandeling voel ik mij uitgenodigd, door middel van aanraking en gesprek, om bewust te worden van wat een bepaalde pijnklacht mij te vertellen heeft.

Een zelf onderzoek dus.

Dit is dan ook nodig om bij de kern te komen in plaats van de symptomen van de klacht te gaan bestrijden.


In contact komen met de spanning en pijn geeft mij informatie!

Wil jij het ook ervaren? Kom gerust langs op de praktijk!  • LinkedIn Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon